Ευτυχία Καραβάιου

Ψυχολόγος-Κλινικός Νευροψυχολόγος
Brief info

Ευτυχία Καραβάιου

Είναι απόφοιτος του τμήματος Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας, με κατεύθυνση Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Στη συνέχεια απέκτησε δεύτερο πτυχίο Ψυχολογίας (BSc) του Πανεπιστημίου του Sheffield και ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές της σπουδές στη Κλινική Νευροψυχολογία (MA) του ίδιου Πανεπιστημίου. Ειδικεύεται στη Συστημική-Οικογενειακή Ψυχοθεραπεία. Είναι τακτικό μέλος του Συλλόγου Ελλήνων Ψυχολόγων με ΑΜ 3230.

Ολοκλήρωσε τη πρακτική της άσκηση στο Ιατρείο Επιληψίας του Αττικού νοσοκομείου καθώς και στην Εταιρεία Alzheimer Αθηνών. Παράλληλα εργάστηκε εθελοντικά σε ΚΔΑΠ με παιδιά με αναπτυξιακές διαταραχές.

Από το 2018 εργάζεται ως εξωτερικός συνεργάτης Νευρολογικού Ιατρείου με ενήλικες που παρουσιάζουν νευροεκφυλιστικές ασθένειες ενώ ταυτόχρονα παρέχει συμβουλευτική υποστήριξη στους φροντιστές τους. Την ίδια περίοδο εργαζόταν σε Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων.

Ακόμη, παρέχει υπηρεσίες συμβουλευτικής σε ενήλικες, γονείς και παιδιά με αναπτυξιακές ή ψυχοκινητικές διαταραχές.

Συμμετέχει σε ερευνητική μελέτη στο νοσοκομείο ‘ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ’ ενώ έχει παρακολουθήσει πληθώρα σεμιναρίων και συνεδριών του κλάδου της.